Bred kompetens

Vi kan faktiskt stoltsera med att vi är duktiga på allt från byggservice till att projektera nya installationer i en kontorsfastighet eller att sköta inredningsentreprenaden i ett restaurangprojekt.

Vår specialitet är att utföra arbeten under pågående verksamhet. Renoverar vi till exempel ett storkök planerar vi arbetet så att verksamheten kan fortgå och inga inkomster går förlorade.

Utöver vår fasta personal har vi ett väl etablerat nätverk av specialiserade entreprenörer och konsulter inom olika områden.

Totalentreprenad – tryggt och bekvämt

Vi tar gärna uppdrag som totalentreprenör. Då projekterar vi, bygger och ansvarar för hela projektet, tills det är slutfört. Tryggt och bekvämt.

 

Utförandeentreprenad – när du vill styra själv

Vill du som beställare själv ansvara för ritningar och beskrivningar? Då åtar vi gärna oss uppdraget i utförandeentreprenaden som generalentreprenör. Det betyder att du ansvarar för projekteringen och vi för själva utförandet.

Vi gillar att ta ansvar

För oss är det självklart att leverera det vi lovat och att hålla uppstatta deadlines. Vi är duktiga på att planera och styra våra projekt, plus att vi har både kompetens och erfarenhet av att samordna delade entreprenader. Oavsett projekt tar vi gärna ansvaret för Byggarbetsmiljösamordningen (Bas-P och Bas-U).